SHALOM ZUTPHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2190 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shalom Zutphen. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 19:49 Erg jammer als je een extra pitta broodje bij besteld en betaald, maar niet wordt geleverd.
21 jan 2023 om 21:12 Helaas kregen we maar 5 bitterballen ipv 7 en geen lamsvlees bij de kapsalon
9 jan 2023 om 2:40 Ik raad iedereen aan twee keer na te denken voor ze hier bestellen. Waarom? De pizza was al eerder gebakken en simpelweg opnieuw opgewarmd, je kon er een gat mee in de muur slaan. De döner is niet vers, komt uit de diepvries, vol met vet. No go 4 me.
8 jan 2023 om 20:34 Eten was lekker en nog warm toen het bezorgd was.
6 jan 2023 om 20:07 We hadden bij de opmerkingen gevraagd om extra krokante patat maar we kregen slappe lauwe patat met veel te veel zout. Bamischijven waren okay maar ook lauw. Wij bestellen hier niet meer weer.
27 dec 2022 om 12:58 De extra ingredienten waar ik voor moest betalen waren niet op de pizza gedaan.
25 dec 2022 om 22:09 Een shaorma schotel besteld. Aardappelen waren slecht. Nuet gaar slap en tegen koud aan. Voor een schotel van 18 euro mag je verwachten dat de shoarma het broodje gevuld kan worde . Dat was helaas niet zo. Kerstdiner bij shalom viel goed tegen
21 dec 2022 om 9:41 In orde
21 dec 2022 om 2:09 Altijd zoals gewenst prima
9 dec 2022 om 21:48 Perfect
9 dec 2022 om 12:18 Ik had kapsalon besteld. Vlees was te hard gebakken. Salade was wel weinig met grote stukken tomaat en komkommer.
4 dec 2022 om 23:23 2 broodjes met vlees lekker!